Skip to main content

Proses pemindahan pejabat ke tempat baru adalah satu perkara yang memakan masa dan tenaga. Dengan itu, kami dari Nizaf Mover menawarkan perkhidmatan pindah pejabat yang lengkap untuk memudahkan urusan pemindahan pejabat anda.

Nizaf Mover & Logistics adalah salah satu syarikat TOP 10 Movers in KL & Selangor yang boleh dipercayai untuk pindah pejabat. Sama ada pemindahan dalam bangunan yang sama ke tingkat yang berbeza atau pindah semua barang pejabat seperti meja, komputer, perabot, fail dan banyak lagi ke lokasi bangunan yang baru.

Bagi pindah pejabat yang ada peti besi untuk diangkat ke pejabat baru pun kami boleh angkat. Kecekapan dan professionalisme menjadi keutamaan team Nizaf Mover bagi mengendalikan tugasan pemindahan pejabat. Pindah pejabat dengan Nizaf Mover adalah pilihan terbaik.

Sudah banyak syarikat yang mengunakan servis Nizaf Mover untuk pindah pejabat. Antaranya MBSB, KPJ, IIUM dan salah satunya Kolej Komuniti. Servis yang diberi memang “tip top”. Dari A sampai Z semua team Nizaf Mover yang settlekan. Biar kami bantu anda untuk hilangkan stress masa pindah pejabat.

KENAPA PILIH NIZAF MOVER?

PACKING KEMAS

Kami ada staff yang terlatih dan cara packing kami sangat kemas. Dan ini terbukti dengan ramai customer yang pindah pejabat dengan kami sebelum ini sangat berpuas hati.

PROFESSIONAL

Kami amat mementingkan kualiti. Dengan menggunakan tenaga kerja yang mahir dan lori bonded (lori tutup penuh) dapat menjaga barang anda dan urusan pemindahan pejabat akan lebih lancar.

MUDAH BERURUSAN

Senang untuk berurusan dengan semua staff Nizaf Mover. Dari bahagian sales sehingga ke operation. Anda tidak akan stress masa proses pindah pejabat.

SEBUT HARGA PINDAH PEJABAT

  • Bilangan dan saiz perabot dan barang-barang yang perlu dipindah.
  • Saiz lori yang diperuntukkan untuk mengangkut barang-barang untuk pindah pejabat.
  • Bilangan pekerja-pekerja untuk tugasan pindah pejabat.
  • Bilangan trip perjalanan yang diperlukan untuk servis transport barangan ke pejabat baru.

Saya nak mudahkan kerja anda untuk pencarian Syarikat yang anda boleh berurusan untuk mendapatkan sebut harga dan servis yang terbaik untuk pindah pejabat anda.

Boleh hubungi Encik Syamir : 019-980 0355 dari Nizaf Mover. Boleh WhatsApp untuk dapatkan sebut harga dan sebarang pertanyaan.

Leave a Reply