Skip to main content

Nizaf Mover & Logistics Sdn Bhd sedia membantu memudahkan urusan pos motor ke Sabah dan Sarawak dan akan memberikan servis yang paling TIP TOP. Perkhidmatan kami merangkumi perkhidmatan “Door to Door”. Kami juga ada membuat penghantaran motor selain kereta dan barangan untuk dihantar ke seluruh Malaysia.

Nizaf Mover & Logistics Sdn Bhd syarikat yang berstatus Bumiputera menawarkan Marine Insurance sekiranya berlaku kemalangan. Car Delivery Made Easy, Secure & Fast. Syarikat kami berdaftar dengan MOF. Staff akan buat checklist motor sebelum hantar motor ke destinasi. Customer akan happy dengan kerja staff kami yang sangat berpengalaman dalam bidang ini. Kami juga menawarkan harga yang sangat berpatutan.

Ada yang nak hantar motor dari Semenanjung ke Sabah Sarawak. Yang nak hantar motor ke Semenanjung dari Sabah Sarawak pun ada. Nizaf Mover sudah banyak hantar motor selain dari kereta. Kami juga pernah membuat penghantaran motor polis ke Sabah Sarawak dengan kuantiti yang banyak. Anda boleh untuk hantar motor balik ke kampung. Daripada membeli motor baru yang agak memerlukan kos yang lebih banyak. Jika baru beli motor di Semenanjung dan ingin hadiahkan kepada anak di Sabah atau Sarawak pun boleh. Sebab mungkin kalau beli motor di Sabah Sarawak harganya sedikit mahal.

Jom mana yang nak hantar motor Ysuku ke Ysuki tu dengan Nizaf Mover!

6 Langkah Yang Perlu Dilakukan Hantar Motor ke Sabah /Sarawak /SemenanjungCari maklumat Syarikat Penghantaran kenderaan (pastikan yang boleh dipercayai).

  1. Dapatkan sebut harga dari Syarikat yang dipilih dari langkah pertama tadi.
  2. Buat surat permohonan kepada Bank untuk pindahkan/hantar motor.
  3. Hantar dokumen berkaitan ke Bank.
  4. Dapatkan surat kebenaran (Untuk hantar motor) dari Bank.
  5. Serahkan semua dokumen ke Syarikat Penghantaran kenderaan untuk urusan hantar motor.

Persiapan Sebut Harga dan Dokumen Surat Menyurat

Sebut harga hantar motor
Saya nak mudahkan kerja anda untuk pencarian syarikat yang anda boleh berurusan untuk mendapatkan sebut harga dan servis yang premium untuk urusan hantar motor anda.

Boleh hubungi Nizaf Mover : 019-204 7355 untuk dapatkan sebut harga dan sebarang pertanyaan.

Jom Hantar Motor Dengan Nizaf Mover!

Leave a Reply