icon visi

VISI KAMI

Untuk mencapai visi kami melalui keadilan, etika perniagaan, jangkauan global, kepakaran teknologi, membina hubungan jangka panjang dengan semua rakan sekutu, pelanggan, rakan kongsi & pekerja kami.

icon misi

MISI KAMI

Untuk menjadi sebuah syarikat yang diiktiraf di seluruh dunia yang memberikan perkhidmatan dan nilai terbaik untuk penyelesaian bagi penempatan semula dan logistik.

Pendaftaran dan Pensijilan

Team Nizaf Mover berpengalaman sudah 15 tahun dalam bidang Mover. Kepakaran kami adalah membantu meringankan kerja bungkus-membungkus peralatan rumah serta kenderaan bagi keluarga yang akan berpindah ke Sabah & Sarawak dengan perasaan yang tenang dan gembira apabila barang sampai di destinasi. Nizaf Mover & Logistics Sdn Bhd berdaftar dengan kementerian kewangan Malaysia (MOF) dan SSM Biztrust.

Keutamaan Nizaf Mover

Keutamaan kami adalah memastikan kesejahteraan pekerja dipantau dengan sewajarnya kerana kami selalu memahami bahawa pekerja adalah barisan hadapan kami kepada organisasi. Semakin banyak kita memberi pekerja kita, semakin cekap mereka. Menjelang akhir, ia akan memberi kesan yang baik terhadap kepuasan pelanggan.

Rangkaian Lengkap

Kami juga menawarkan rangkaian lengkap perkhidmatan bergerak dan penyimpanan, baik bergerak kediaman dan komersial seperti pembungkusan profesional, perkhidmatan bergerak tempatan dan jarak jauh, perkhidmatan simpanan jangka panjang dan jangka pendek, penempatan semula syarikat dan bekalan bergerak bersama dengan perkhidmatan penempatan semula syarikat yang cekap untuk membantu anda berpindah atau berpindah, dalam dan luar negara, sambil mengekalkan reputasi yang baik untuk kejujuran, profesionalisme dan kualiti.